AutoDirector forum

The AutoDirector support and advice forum

Search

Post Reply

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Feb 2009
Posts: 3
Hi, great product!

I'm having some problems with the search option. when i click go, this appears:

var setup=[];
setup.cssfile="";
setup.pagesizes=[5,10,25,50,0];
document.write("<p>An error has occurred and the vehicle list can not be shown. Please try again later. (#1).</p>");


What could be the problem?

Thanks in advance
Administrator
Registered: Apr 2008
Posts: 324
Hi Viki - welcome to the forum.

That text is the JavaScript that runs the forum. It shouldn't appear?
Is it caused by the search box on the showroom or is it a custom search box on the page?

As a thought, are you using Firefox? Try disabling some of the more obvious extensions you have installed, such as AdBlock or NoScript.

If you still have problems, please could you provide a page URL so I can take a look at the code?

I hope that helps. Craig
_______________
AutoDirector administrator
Member
Registered: Feb 2009
Posts: 3
What i have done is copied the form code from the integration options

<form action="http://127.0.0.1/stock/carlist.php?site=reginashowroom&style=style" method="get">
<label>search: <input type="text" name="search" size="12" maxlength="30" /></label>
<input type="submit" value="go" />
</form>


And if i try it with internet explorer, a window pops up to download carlist.php. Im using xampp to test.
Administrator
Registered: Apr 2008
Posts: 324
Your form action not correct. It should be the HTML page where your showroom appears (the one with the AutoDirector script tag), e.g. "myshowroom.html".
_______________
AutoDirector administrator

Post Reply

Page: 1